Úvod / Vaření / Ostatní / Jaké je dnes grilovací náčiní 2/2
Jaké je dnes grilovací náčiní 2/2
- autor: Redakce
Katalog pro kutily přidat/editovat firmu
Stavební materiály | Nářadí | Recepty | Okrasné rostliny | Užitkové rostliny | Zvířata | Katalog firem |
Obracečka na hamburgery
Populární jsou v posledních letech hamburgery. Poctivý, kvalitní hamburger si dokážou lidé doma vyrobit sami. Na grilu je příprava o něco lepší, identická pro správný postup výroby hamburgeru. A tak není překvapením, že u grilovacího náčiní, ať už sad, které se prodávají, nebo jednotlivých kousků, je obracečka na hamburgery žádaná. Má větší plochu, ideální pro velikost plochy masa na hamburger a tak se s ním dobře manipuluje.
Grilovací vidlička
Mezi klasické grilovací náčiní nechybí ani grilovací vidlička. Propíchnout maso a zjistit, zda je již dostatečně připravené, nebo jednotlivé kusy pokrmu sesbírat z grilu, se podaří právě i vidličkou. Mezi grilovací náčiní patří k základu a také ji lidé doma z toho důvodu. Mají. Grilovací vidlička má dva ozuby, prodloužené a někdy i na stranu zatočené.
Obracečka na ryby
Grilování ryb je také dost oblíbené. Lidé si zvykají na poctivé chutě a především i pestrou stravu, do které ryby patří. Grilovat ryby není žádným překvapením. Jenže je potřeba počítat s tím, že ryby mají jinou strukturu, než tuhé maso a pro ideální ugrilování ryby je potřeba mít i vhodné grilovací náčiní. V tomto případě se jedná o obracečku určenou na ryby. Je právě navržena přímo pro manipulaci a obracením ryb.
UPOZORNĚNÍ
Doporučení, rady, návody, postupy a informace zveřejněné na stránkách KUTILweb.cz nenahrazují odborné postupy, zákony a informace a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Tyto postupy a informace byste měli vždy nejprve konzultovat s odborníkem z daného oboru a vše si důkladně ověřit. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti. Za to se předem omlouváme.
Autor/zdroj fotografie: Pavel Hanzal